Prijzen Fotografie

Tarieven

Hoe fijn is het om een week, een maand of vijftig jaar na dato samen jullie unieke op maat gemaakte bruidsalbum erbij te pakken. Steeds weer kunnen jullie, je prachtige dag herbeleven.

Zo’n dag vliegt voorbij, hoe fijn is dat je deze dag tot in detail, keer op keer kunt herbeleven. De traan bij de ceremonie, de ongedwongen reportage of de slappe lach bij de speech.

Mijn stijl is ongedwongen met pure en heldere kleuren vol met liefde en emotie.

Past dit bij jullie? Dan ben ik wellicht de fotograaf die jullie zoeken!

Vraag een kennismakingsgesprek aan!

Wat krijgen jullie standaard bij Bruidsfotografie?

  • Een persoonlijk kennismakingsgesprek om alle wensen te bespreken (regio Deventer)
  • Preview binnen 48 uur van jullie prachtige dag
  • Hoge kwaliteitsfoto’s professioneel nabewerkt door mij persoonlijk
  • 15% korting op een Loveshoot (Verlovingsshoot)
  • Foto’s heb je binnen 6 weken in huis

Optioneel:

  • Extra uren fotografie op jullie bruiloft ~ € 100,00 per uur (inbegrepen bij gehele dag fotografie)
  • Trouwalbum 30x30cm ~ prijs vanaf € 375,- (15 spreads)

Liefde

Toon je liefde……

Zomaar even een Loveshoot omdat jullie stapelverliefd zijn, bijna nooit samen leuk op de foto staan omdat jullie daar de tijd niet voor nemen, jullie verloofd zijn en jullie gaan trouwen! De reden waarom je op de foto wilt maakt niet uit. Samen gaan we op pad, we hebben lol en genieten, ondertussen leg ik jullie liefde vast. Daar word ik nou heel erg blij van!

Wanneer ik jullie bruiloft vast mag leggen, dan is een fotosessie in de vorm van een Loveshoot een goed moment om elkaar beter te leren kennen en weten jullie wat je te wachten staat tijdens de bruiloft.

Familie, Gezin & Kids

Waardevolle momenten

Tijdens een feestje, wanneer de hele familie of het hele gezin bij elkaar is wil je graag met z’n allen op de foto. Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Deze waardevolle momenten leg ik dan voor jullie vast. Ik zorg ervoor dat het geen geposeerde foto’s worden, maar juist foto’s waar iedereen ontspannen op staat. Je mag lekker gek doen en vooral jezelf zijn. Uiteraard kan er ook zonder dat er een feestje is een afspraak gemaakt worden voor een familie-, gezins fotoshoot. Overigens kun je ook met een hele vriend(innen)club op de foto.

’A Day in Your Life’’

Jullie dagelijkse rituelen zijn heel bijzonder! Sta daar eens bij stil en laat ze vastleggen. Ontspannen en ongedwongen leg ik jullie in jullie dagelijkse leven vast. Jullie zijn jezelf en doen wat jullie normaal ook zouden doen. Dat betekent dat ik bij jullie thuis kom. Denk aan samen ontbijten, naar de speeltuin, boodschappen doen etc.: alles is mogelijk.