Photography

 

 

 

‘’Puur, liefde & emotie’’

Fotograferen was als klein kind al een hobby van mij, overal waar ik heen ging met mijn ouders, nam ik mijn camera mee. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Door veel te oefenen, cursussen/workshops te volgen, de laatste trends in de gaten houden maar vooral door het veel te doen heb ik mij dit vak meester gemaakt.

Bruidsfotografie

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Jullie trouwdag is meer dan alleen ‘’JA’’ zeggen tegen elkaar. Liefde, kwetsbaarheid, oprechtheid, humor… Even een lach en een traan.

Inmiddels zijn jullie voorbereidingen in volle gang en daarbij hoort ook het uitzoeken van een bruidsfotograaf.

Voor mij is bruidsfotografie een verhaal vertellen met foto’s. Alle momenten en details worden vastgelegd door mij. Als fotograaf vind ik het erg belangrijk om zoveel mogelijk op de achtergrond te blijven. Ik zie de mooiste momenten zoals ze zijn en daardoor hoeven jullie niet telkens te poseren, met de techniek moment design komt het helemaal goed. Door deze techniek creëer je een ongedwongen sfeer en dit zal resulteren in sfeervolle en unieke foto’s.

Ik help jullie dit ontdekken, kijken jullie mee naar mijn werk als bruidsfotograaf? Neem vrijblijvend contact met mij op!

Loveshoot

Toon je liefde……

Zomaar even een Loveshoot omdat jullie stapel verliefd zijn, bijna nooit samen leuk op de foto staan omdat jullie daar de tijd niet voor nemen, jullie verloofd zijn en jullie gaan trouwen! De reden waarom je op de foto wilt maakt niet uit. Samen gaan we op pad, we hebben lol en genieten ondertussen leg ik jullie liefde vast. Daar word ik nou heel erg blij van!

Wanneer ik jullie bruiloft vast mag leggen, dan is het een fotosessie in de vorm van een Loveshoot een goed moment om elkaar beter te leren kennen en weten wat jullie te wachten staat tijdens de bruiloft.

Familie, Gezin & Kids

Waardevolle momenten

Tijdens een feestje, wanneer de hele familie of het hele gezin bij elkaar is wil je graag met z’n alle op de foto. Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Deze waardevolle momenten leg ik dan voor jullie vast. Ik zorg ervoor dat het geen geposeerde foto’s worden juist foto’s waar iedereen ontspannen op staat. Je mag lekker gek doen en vooral jezelf zijn. Uiteraard kan er ook zonder dat er een feestje is een afspraak gemaakt worden voor een familie-, gezins fotoshoot. Overigens kun je ook met een hele vriend(innen) club op de foto.

’A Day in Your Life’’

Jullie dagelijkse rituelen zijn heel bijzonder! Sta daar eens bij stil en laat ze vastleggen. Ontspannen en ongedwongen leg ik jullie in jullie dagelijkse leven vast. Jullie zijn jezelf en doen wat jullie normaal ook zouden doen. Dat betekent dat ik bij jullie thuis kom. Denk aan samen ontbijten, naar de speeltuin, boodschappen doen etc. alles is mogelijk.

Bedrijfsfotografie

Sharon van Eunen laat professioneel zien waar jou/jullie bedrijf voor staat.

Samen zorgen we ervoor dat alles klopt en dat is meer dan natuurlijk mooie plaatjes maken. Met oog voor detail breng ik de kracht van jouw dienst of product in beeld. Is het ook tijd voor nieuwe foto’s op social media? Dan is een bedrijfsfotografie/ zakelijke fotoshoot echt iets voor jou/jullie.

Een sprekende foto is essentieel voor een onvergetelijke eerst indruk.